Keukentextiel Keukentextiel is iets wat bij iedereen van pas komt, het is dan ook een bijzonder populair geschenk, Meer info Promokleding Promokleding of bedrijfskleding is kleding die gedragen wordt door het personeel ter promotie van uw Meer info Strandlaken Een strandlaken, het lijkt in eerste instantie een item dat je slechts een aantal keer per jaar gebr Meer info Badtextiel Badtextiel is de verzamelnaam voor verschillende items gemaakt van badstof. Voorbeelden zijn bijvoor Meer info

Badjas

Een badjas een zeer comfortabel kledingstuk dat in de meeste gevallen gedragen wordt na het douchen of het nemen van een bad. De jas is lang en warm, daarbij is deze gemakkelijk aan te trekken doordat deze enkel met een touw dicht gemaakt wordt. Je komt ze tegen bij mensen thuis, in de sauna, hotels en andere sanitaire gelegenheden. Het draagcomfort van de badjas is afkomstig van het badstof dat gebruikt wordt bij het maken van de badjas.

Badstof

Badstof is een katoenen weefsel dat geweven is zodat er lusjes gevormd worden, deze lusjes zorgen ervoor dat de badstof zacht is. Dikke badstof is comfortabel en lekker warm, daarbij heeft het de mogelijkheid om te absorberen. Het is daarmee ook na het douchen of nemen van een bad comfortabel, zacht en warm om te dragen. De badjas is een geliefd item bij vele mensen, van wege zijn comfort en gebruiksgemak. Wilt u daar op in spelen? U kunt een badjas laten bedrukken en borduren.

Badjas borduren of bedrukken

Afhankelijk van uw bedrijf of bedoeling kan het erg interessant zijn om uw badjassen te bedrukken. Zo zijn er bijvoorbeeld vele hotels die de badjassen laten voorzien van een logo om diefstal te voorkomen. Het bedrukken van badstof gaat vaak ten koste van de zachte textuur, om die reden is het borduren van een badjas vaker toegepast. Het borduren kan snel, exact en in zeer grote oplages!

Informatie

Wij zijn erg benieuwd naar uw situatie en hoe wij u verder kunnen helpen met uw vraag. Neem contact met ons op via het contactformulier en vertel ons wat uw wensen en eisen zijn. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u een voorstel te doen!