Waarom bloggen Een goede blog is cruciaal om bezoekers naar uw website te krijgen. Door relevante berichten te schr Meer info Badjas Een badjas een zeer comfortabel kledingstuk dat in de meeste gevallen gedragen wordt na het douchen Meer info Keukentextiel Keukentextiel is iets wat bij iedereen van pas komt, het is dan ook een bijzonder populair geschenk, Meer info Strandlaken Een strandlaken, het lijkt in eerste instantie een item dat je slechts een aantal keer per jaar gebr Meer info

Badtextiel

Badtextiel is de verzamelnaam voor verschillende items gemaakt van badstof. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld washandjes, handdoeken en badjassen. Bad textiel komt u op veel plekken tegen, denk bijvoorbeeld aan openbare toiletten, geschenken, kerstpakketten of sauna's. Hygiëne en gastvriendelijkheid zijn belangrijke aspecten in de zakelijke wereld, maar ook particulieren maken veel gebruik van bad textiel.

Praktisch, professioneel of cadeau

Het bedrukken of borduren van bad textiel kan verschillende functies hebben. Zo worden er vele bestellingen gedaan met bad textiel voorzien van namen van personen, afdelingen of verenigingen. Zodat deze niet verwisseld worden bij het wassen of terughangen. U kunt ze ook gebruiken voor het geven van een professionele uitstraling, door deze te voorzien van uw bedrijfsnaam of ze als geschenk cadeau doen aan partners.

Bedrukken

Ook badstof kan bedrukt worden, denk maar eens aan de talloze soorten baddoeken. Handdoeken, badjassen en ander badstof kunnen daarmee voorzien worden van een afbeelding, tekst, logo of symbool. Zo kunt u verschillende personen herinneren aan uw boodschap of uiting die u ze wil meegeven.

Borduren

Waar bij de meeste drukwerken het bedrukken het meest populair is, is bij badstof het borduren enorm populair. Borduren past mooi in de stijl van het badstof en is te allen tijde goed zichtbaar en leesbaar. Het is daarbij ook goed bestendig tegen wassen of spoelen. U kunt bad textiel dan ook voorzien van uw logo of tekst, door het erop te borduren.