Strandlaken Een strandlaken, het lijkt in eerste instantie een item dat je slechts een aantal keer per jaar gebr Meer info Werkkleding Werkkleding is kleding die door de werklieden gedragen wordt tijden het uitvoeren van de werkzaamhed Meer info Badjas Een badjas een zeer comfortabel kledingstuk dat in de meeste gevallen gedragen wordt na het douchen Meer info Badtextiel Badtextiel is de verzamelnaam voor verschillende items gemaakt van badstof. Voorbeelden zijn bijvoor Meer info

Keukentextiel

Keukentextiel is iets wat bij iedereen van pas komt, het is dan ook een bijzonder populair geschenk, voor zowel particulieren als bedrijven bij bijvoorbeeld kerstpakketten. Keukentextiel omvat items als pannenlappen, ovenwanten, handdoeken en schorten. Doordat deze producten zo veel gebruikt worden, wordt het altijd gewaardeerd wanneer deze als geschenk wordt gegeven. U kunt uw geschenk verder personaliseren door deze te bedrukken of te laten borduren!

Bedrukken

Keukentextiel is gemakkelijk te bedrukken in vele kleuren en ontwerpen. U kunt natuurlijk ook zelf uw ontwerp aanleveren, u kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of tekening op het textiel laten zetten! Het kan ook functioneel ingezet worden. Zo leverden we eerder al aan verschillende koksscholen die de kookblok nummers op het keukentextiel lieten drukken. Of verras een vriend of geliefde met een gepersonaliseerd item voor in de keuken!

Borduren

Hoewel bedrukken vele mogelijkheden biedt zijn er toch talloze mensen die de voorkeur geven aan borduren. Het authentiek uiterlijk en uitstraling is aantrekkelijk en past vaak mooi bij de ovenwanten of schorten. Ook bij borduren is het mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren en verschillende kleuren te combineren. Heeft bedrukken of borduren uw voorkeur?

Informatie

Bent u opzoek naar een particulier geschenk of naar een grote oplage van bedrukt keukentextiel? In beide situaties is Euro-print.nl u graag van dienst! We horen graag van u waar u naar op zoek bent en leveren u vervolgens een oplossing op maat! Neem contact met ons op via het contactformulier, dan zullen we zo spoedig mogelijk van dienst zijn!