Strandlaken Een strandlaken, het lijkt in eerste instantie een item dat je slechts een aantal keer per jaar gebr Meer info Badtextiel Badtextiel is de verzamelnaam voor verschillende items gemaakt van badstof. Voorbeelden zijn bijvoor Meer info Werkkleding Werkkleding is kleding die door de werklieden gedragen wordt tijden het uitvoeren van de werkzaamhed Meer info Waarom bloggen Een goede blog is cruciaal om bezoekers naar uw website te krijgen. Door relevante berichten te schr Meer info

Promokleding

Promokleding of bedrijfskleding is kleding die gedragen wordt door het personeel ter promotie van uw bedrijf. Let op we hebben het hier dus niet over werkkleding, maar kleding die wordt gebruikt bij afspraken, beurzen of promoties. Er zijn verschillende soorten kleding die hiervoor gebruikt kunnen worden. Voor de mannen zijn t-shirts, blouses en polos erg populair. Voor de dames wordt er vaak gegrepen naar mantelpakjes, jurkjes en rokjes met het bedrijfslogo.

Het visitekaartje aan de buitenwereld

De bedrijfskleding wordt dus toegepast in situaties dat het bedrijf in een goed daglicht gezet moet worden. Ook heeft het bedrijf een erg goed imago, toch worden afspraken met bedrijven vaak gemaakt op persoonsniveau. De promotiekleding of bedrijfskleding maakt daarmee de eerste indruk op de ander. Het is als het ware het visitekaartje aan de buitenwereld. Het dragen van passende bedrijfskleding is daarmee erg belangrijk.

Bedrukken

Het bedrukken van uw promotiekleding kan een goede manier zijn om uw boodschap over te brengen bij de eerste indruk. Het voordeel is dat er in verschillende kleuren en zelfs afbeeldingen op de kleding gedrukt kunnen worden. Hiermee kan de kleding gebruikt worden voor talloze doeleinden.

Borduren

Naast bedrukken kan promotiekleding ook geborduurd worden, dit geeft een authentiekere uitstraling en is subtieler voor het oog. De stof wordt bij borduren door geregen met garen dat in verschillende kleuren en patronen uitgewerkt kan worden. Door middel van computersturing en het gebruik van verschillende kleuren garen is het mogelijk om ook complete ontwerpen op promotiekleding te zetten. Dit gebeurd door middel van de machine in hoog tempo en met uitzonderlijk grote precisie.