Sokken bedrukken voor onderhouden zakelijke relaties Relatiegeschenken spelen een cruciale rol in het onderhouden en versterken van relaties met klanten, Meer info Promokleding Promokleding of bedrijfskleding is kleding die gedragen wordt door het personeel ter promotie van uw Meer info Waarom bloggen Een goede blog is cruciaal om bezoekers naar uw website te krijgen. Door relevante berichten te schr Meer info Badjas Een badjas een zeer comfortabel kledingstuk dat in de meeste gevallen gedragen wordt na het douchen Meer info

Werkkleding

Werkkleding is kleding die door de werklieden gedragen wordt tijden het uitvoeren van de werkzaamheden. Het gaat hier dus niet om promotiekleding of bedrijfskleding, maar kleding waar fysiek mee gewerkt wordt. Deze kleding zal tegen een stootje moeten kunnen om de werkzaamheden niet te bemoeilijken. Daarbij dient deze goed uit wasbaar te zijn om ook die hygiëne te garanderen bij herhaaldelijk gebruik.

Bevestiging aan de klanten

Heeft u personeel dat zijn werkzaamheden verricht in het bijzijn van klanten, of bij de klanten thuis? Dan heeft de juiste werkkleding een zeer belangrijke rol. De werkkleding bevestigd aan de klant dat de personen die binnen gelaten worden ook daadwerkelijk de personen zijn die binnen zouden moeten komen. Daarbij geeft nette werkkleding een goede uitstraling: restaurants, attractieparken en andere publieke gelegenheden besteden eveneens veel aandacht aan de bedrijfskleding

Bedrukken

Naast een mooie pasvorm en kleurencombinatie kan ook het drukwerk op de personeelskleding van groot belang zijn. Het gebruik van verschillende kleuren of glansafwerkingen geeft een bepaalde uitstraling aan de outfit, het is daarom mogelijk om een eigen ontwerp en voorkeur toe te passen op uw kleding. Zo bent u altijd verzekerd van het feit dat de werkkleding naar wens wordt uitgewerkt.

Borduren

Vindt u het bedrukken van de kleding geen geschikte optie? Overweeg dan eens om uw werkkleding te borduren! Geborduurde kleding kan over het algemeen beter tegen wassen, een factor die erg belangrijk is voor werkkleding. Het geeft een sterke, nette uitstraling. Ook het borduurwerk kan sterk op maat gemaakt worden. Uw bedrijfslogo kan bijvoorbeeld als ontwerp gebruikt worden voor op de bedrijfskleding.