Promokleding Promokleding of bedrijfskleding is kleding die gedragen wordt door het personeel ter promotie van uw Meer info Keukentextiel Keukentextiel is iets wat bij iedereen van pas komt, het is dan ook een bijzonder populair geschenk, Meer info Waarom bloggen Een goede blog is cruciaal om bezoekers naar uw website te krijgen. Door relevante berichten te schr Meer info Badtextiel Badtextiel is de verzamelnaam voor verschillende items gemaakt van badstof. Voorbeelden zijn bijvoor Meer info

Borduren

Borduren is een bekende methode van naald en garen. Door de garen door de bestaande stof te rijgen worden er patronen in de stof gemaakt. Vroeger was het borduren een handwerk proces dat veel tijd in beslag nam, tegenwoordig wordt dit computergestuurd gedaan waardoor het sneller en exacter uitgevoerd kan worden. Bij het borduren kunnen verschillende kleuren garen met elkaar verweven worden, zo wordt het mogelijk om mooie ontwerpen te borduren. Borduren is erg breed toepasbaar, borduren op textiel en borduren op badstof komt in veel situaties van pas.

Ontwerp

Het ontwerp van een borduursel kan zelf aangeleverd worden, zo wordt het ontwerp van uw keuze aangebracht op het materiaal van uw keuze. Het is ook mogelijk om uw naam of een woord te laten borduren. Bij het kiezen van een ontwerp voor uw bedrijf is het goed om rekening te houden met de kleuren van uw logo. Het effect wordt namelijk versterkt, wanneer het item kleuren bevat die mooi aansluiten bij de kleuren van het ontwerp.

Toepassingen

Het toepassen van een borduursel kan op talloze verschillende materialen, u kunt deze gebruiken ter promotie als relatiegeschenk of als cadeau aan jezelf. U kunt bijvoorbeeld shirts of polos laten borduren, maar ook petten, mutsen, handdoeken, badjassen of matten. Hiermee kunt u een blijvende indruk achter laten op uw omgeving of klant. Ook voor particulieren kan het borduren heel gemakkelijk zijn om bijvoorbeeld het verwisselen van baddoeken te voorkomen.

Informatie

Bent u geïnteresseerd in het borduren van een item? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst om u een prettige klantervaring te bieden. Ook voor vragen of suggesties mag u natuurlijk contact met ons opnemen. We zullen u zo goed mogelijk te woord staan om ook u tot een tevreden klant te helpen!